Difference between revisions of "News:Batch change with Require confirmation/nb"

From Marathon Documentation
Jump to: navigation, search
(Created page with "<b>Masseendring ved Krev bekreftelse</b>")
(Created page with "I så fall må du fjerne kunden eller avtalen som har en ubekreftet endring fra masseendringen.")
 
(4 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 11: Line 11:
 
<b>Masseendring ved Krev bekreftelse</b>
 
<b>Masseendring ved Krev bekreftelse</b>
   
  +
Tidligere ble masseendring (Rett markerte) deaktivert hvis du hadde aktivert parameteren Krev bekreftelse (Kunde, avtale).
−
Previously batch change was disabled if you had activated the parameter Require confirmation (Client, agreement).
 
   
  +
Det er nå mulig å masseendre kunder og avtaler hvis du redigerer felt som ikke krever bekreftelse.
−
It is now possible to batch change clients and agreements if you edit fields which do not require confirmation.
 
   
 
{{ExpandImage|med_confirmation_batch_change_.png}}
 
{{ExpandImage|med_confirmation_batch_change_.png}}
   
  +
Hvis en kunde eller avtale som har en ubekreftet endring er inkludert i masseendringen, vises en feilmelding.
−
If a client or agreement which has an unconfirmed change is included in the batch change, an error message is displayed.
 
   
  +
I så fall må du fjerne kunden eller avtalen som har en ubekreftet endring fra masseendringen.
−
In that case you need to deselect the client or agreement which has an unconfirmed change from the batch change.
 
   
 
{{ExpandImage|med_confirmation_batch_change_unconfirmed_change.png}}
 
{{ExpandImage|med_confirmation_batch_change_unconfirmed_change.png}}

Latest revision as of 14:06, 23 October 2025

Masseendring ved Krev bekreftelse
Published 2025-10-22
Module Media
Version 546W2509
Revision 0
Case number CORE-7547

Masseendring ved Krev bekreftelse

Tidligere ble masseendring (Rett markerte) deaktivert hvis du hadde aktivert parameteren Krev bekreftelse (Kunde, avtale).

Det er nå mulig å masseendre kunder og avtaler hvis du redigerer felt som ikke krever bekreftelse.

Hvis en kunde eller avtale som har en ubekreftet endring er inkludert i masseendringen, vises en feilmelding.

I så fall må du fjerne kunden eller avtalen som har en ubekreftet endring fra masseendringen.